Joomla! Newyork

A blogger inspired and birthed from the Joomla! community

Capcha Not Showing Both IE and Mozilla

logo_phpbb.gif

Today I found an interesting website. After browsing around the site, I decided to join the forum at http://www.moveonphil.org/forums .

Obviously, this forum is using PHPBB just like the Joomla.org forum.

During the registration process I encountered a problem. The security image is not showing up both IE and Mozilla.

See the image below.

a. For Internet Explorer: Click the image below.

moveonphil.jpg

b. For Mozilla: Click the image below

capcha.jpg

I should see something or similar the image below. The screen shot from Joomla Forum registration page.

capcha2.jpg

My last recourse was, I sent a message to the admin and reported the problem.

Oh! and in my message…I mentioned that I blogged it in nyjoomla.wordpress.com.

Advertisements

Filed under: PHPBB Forum, Pinoy forum

One Response

  1. ultimoAdios says:

    March 11, 2008, the link to the forum is no longer working instead I have this message. My guess is, the admin is fixing the problem. What else? Abangan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: